dijous, de juny 22, 2006

Com un friqui per sa casa

He tornat.

I vinc disposat a donar canya.

Xics, s'ha acabat l'ostracisme mental, amb l'arribada dels examens el meu cervell ha començat a funcionar a tota llet i he decidit publicar un post que potser trobeu interesant.

És un post variat, recull d'algunes de les coses que m'han ratllat el cap durant aquest període d'abúlia mental. Hi ha utilitats, cinema i fricades a tutiplén. Ben servit i ben guarnit d'alguns comentaris procaços de la mà d'aquest incondicional.

Pel que fa a les notícies he descobert un blog interessant i variat. Temps de bolets, en diriem ací, i és que les bones notícies s'amaguen davall de les pedres.

Avise als fans del cinema, pròximament s'estrena una pel·licula amb molt de suc: A scanner darkly ("Una mirada a la oscuridad". Basada en una novel·la de Phillip K Dick (Escriptor de la novel·la de Blade Runner: Somien els androides amb ovelles elèctriques?). Una troballa, una joia de la conspiranoia, farcida de drogadictes i polls. En el sector dels curt, tenim un triomfador, Medianeras, un curt argentí que parla de la uniformitat, la soledat i l'amor d'una forma molt original.

El somni de la raó crea monstres, però el dels publicistes... fa iuiu i tot.
De vegades em pregunte, quan deixaram de sorprendre'm?.

Molts de vosaltres esteu pensant a fer un viatge de cara a l'estiu i aquesta és una utilitat que no podeu deixar passar si penseu a utilitzar el cotxe. Un gps per web... Amb perpectiva!. Et permet marcar rutes, imprimir-les i seguir-les mitjançant una animació flash.

Bé xics, ara m'acomiade de vosaltres i us promet un monogràfic sobre còmics freakies, pornografia new wave, Lone Star i xorrades de tots els tipus i colors!

Feu el bé i no mireu a qui!!