dimecres, de març 28, 2007

2ª Intercomarcal Cabotista (Gandia)

Xicons i xicones, es fa saber que el proper diumenge dia 1 d'abril -a l'endemà del concert d'Ojos de Brujo en Moncada- es celebrarà per segona vegada en la Història dels Països Catalans -i de la resta de països, òbviament- la festa annual organitzada per la revista satírica més llegida pels valencians del segle XXI: La Segona Intercomarcal Cabotista.
.
El lloc escollit és el Teatre del Raval de Gandia, igual que l'any passat i, per la informació de La Cabota Digital, la festa consistirà en una sèrie d'actuacions musicals i alguna locura imprevisible. El preu, barat: 5 euracos anticipada, però el més important és que hi ha que reservar l'entrada, perqué es veu que s'esgoten ràpidament... no com a altres events.
.
No s'ho penseu més, entreu a la web i reserveu-la, i el diumenge anem cap allí tots. És a les 7 de la vesprada, així que tenim temps per a fer-se un cofee, recuperar-se del concert de Moncada -que tampoc serà massa destroyer- i anar a partir-se el xurro amb els companys cabotistes.
.
***
Health & strenght in the blowpipe, for you all!

3 comentaris:

jose molins ha dit...

mola, però seria la polla si es grabara un maemeua en directe!!!

jose molins ha dit...

per cert, si john cobra... mayte prou? sobre el tossal!!

Armando Zaragoza ha dit...

mr. cabota en persona m'ha confirmat l'assistència d'algún maemeua, però com a públic!

jo ja he reservat 2 entrades, si algú mñes vol venir, teniu que cridar al teatre de gandia (el telf. està a la web de la cabota)

recordeu: diumenge 1 d'abril a les 7!