diumenge, de setembre 09, 2007

No cal anar a Venècia


Quina festa més canyera s'armà als carnestoltes de Rafelbunyol!

Molt guapo, penya!

Olé per les disfresses de tots: les marujones decrèpites, els domingueros banyistes, els ciclistes i els homes amb tres cames; tothom va estar a l'altura de les circumstàncies. Fins i tot l'home de la regleta (Javi).

Salut a la gent que trovàrem per allí: Lluis, Adolfo i Giorgio (de zombie's party); Guillermo (sense disfressa) i Sergi (Pare Noël amb dalla). I als que s'ho pasaren bé amb nosaltres i que a partir d'ara poden ser habituals: Luis, Maria, Raül i Javi (Punkland Crew).

Segur que vosaltres véreu a més basca... jo no recorde massa coses.

Per cert, per a mi va ser una putada no trobar a Zé & Cia (moncaeros destroyeros) que també anaven preparats i a més penya (Amparito, Marcel...) que sabia que estàven allí, però no hi hagué forma de coincidir. Qué curta que s'ha fet la nit, redéu!

I bó, la nit se va fer curta i haguera sigut més agradable si no fora perqué -ja quasi de dia- uns FILLS DE PUTA li reventaren el cotxe a Edgar, tirant-li un BLOC d'OBRA que va travessar el cotxe de banda a banda i acavà als peus del seient del copilot mentre Andreu sobava a la part de darrere.

Mireu les fotos i flipeu:



En una declaració exclussiva per als lectors de La Caseta, el totxo ha dit: "Jo estava tan tranquil a terra, amb un caragol que anava pujant per la meua cara frontal, quan un FILL DE PUTA m'alçà en un pessic i m'enrefilà contra la finestra del cotxe d'este xic [Edgar]. Després ja no recorde molt bé... crec que el cotxe es ficà en marxa i quan vulguí adonar-me'n ja estava altra vegada en terra, tot esmicolat. Tot plegat ha sigut una experiència molt confusa."

*****

Per cert. Quanta gent va veure Karate Kid ixe dia només arribar a casa??!!!! XD

3 comentaris:

jose molins ha dit...

uoooo, potser l'excés d'àcid m'ha portat a elaborar una teoria.

encara no tinc documents gràfics que ho demostren però crec que, en realitat, les núvies de moncà i els tricames silleros som les mateixes persones.

Tots varem estar al mateix lloc, tots varem passar per les mateixes fases, tots varem possar-se com les cabres, varem patir amb el bou... i tots varem vore "karate kid" pel matí a la tele.
Però en cap moment varem creuar-nos, fet que em fa creure que a falta de material que ho desmentisca, seguiré pensant que som els mateixos penjats

Armando Zaragoza ha dit...

Si apliquem el métode científic podem dir, sense por a equivocar-nos que, donat que no hi ha manera de demostrar lo contrari, això que dius deu ser veritat.

per cert:

1. te tinc q donar el microones
2. quin es el regal ixe que dius?

salut!

Julián Martínez ha dit...

no me jodas?
Que hijos de la gran zorra pudieron comenter tal aberracion.

"Muerte al invasor"
Jesús Gil