divendres, de novembre 30, 2007

CUARTO POLANCO

Sempre m'havia preguntat d'on collons havia tret la pasta el Polanco dels ous per a construïr el major imperi mediàtic-progre que ha xafat mai les terres de Castella.

Ara que l'imperi SOGE_PRISA travessa temps difícils, que els enemics de la resistència MediaPro_catalana amenacen en furtar-li els drets de la gallina dels ous quadrats d'or, que el soge_cinema sembla que va a deixar d'aburrir-nos per fi i què, fins i tot, al diari de major tirada nacional i vaixell almirall de l'armada polanquil, li han canviat el nom, gairebé ningú recorda aquells temps en que la gent considerava que ZP, el lema del PSOE a les darreres eleccions, no significava una altra cosa que: Zapatero_Polanco.

Eren bons temps per a PRISA però... d'on ve el CUARTO poderr?
El que sembla clar és que al Polanco que tots coneixem, la pasta li va caure a xorros quan Felipe González, que acostumava a assabentar-se'n d'aquestes coses mitjançant la premsa, li va concedir el monopoli (no el joc) dels llibres de text per a l'estiu, les arxi_conegudes Vacaciones Santillana.

D'ahí a forrar-se, ja va anar tot rodat, però... havia d'haver alguna cosa més.

Un humil servidor, com a intrèpid reporter de La Caseta, vaig decidir-me a investigar, a rebuscar a les incerteses de la història, llevar la pols que soterra el coneixement i traure la veritat a la llum.

La cerca prompte va donar de sí, concretament a Cantàbria, terra de Revilla i Botín. Lloc on els autòctons acostumen a cagar-se en la tos.
Si Polanco es va fer ric amb las Vacaciones Santillana, a Santillana del Mar (Poble situat a només cinc quilòmetres d'un poble anomenat misteriosament... Polanco) devien saber alguna cosa.

Un cop allí, la meua sorpresa va ser majúscula en trobar un sarcòfag...
Com és possible? Qui restarà ahí dins per a l'eternitat, condemnat al buit de la memòria? No podia ser un altre...




Potser, aquest avantpassat del nostre heroi ja es va enriquir traficant amb papiro amb els monjos de la colegiata.
O potser només es tracte d'una mera coincidència.
En quansevol cas aquesta serà, sens dubte, la_investigació_més_cutre_de_la_història_de_les_investigacions_cutres.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

tens raó, és una investigació digna de Friker Giménez

XD!

Anònim ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Armando Zaragoza ha dit...

crescenet... tu comentario me suena a

PUTA BASURA SPAM BOT AUTO-COMMENT!!

Anònim ha dit...

M'agrada la valuosa informació que proporcioneu en els seus articles. Vaig a marcar el teu blog i comprovar de nou aquí amb regularitat. Estic bastant segur que vaig a aprendre un munt de coses noves aquí! El millor de les sorts per al pròxim!