divendres, d’abril 25, 2008

amor binario

diumenge, d’abril 13, 2008

més puristes que el papa

divendres, d’abril 04, 2008

Bones notícies!

Abans que res, reserve un temps per a la reflexió profunda mentre visioneu aquest increïble vídeo que ha trencat tots els meus esquemes interns... aquestos dos jevis italians han soterrat -un per la seua genialitat i l'altre per... alguna cosa que encara no sé que és- a molts dels mites que, des de feia anys, jo venerava.
.
1. Richard Benson, un tio amb les coses clares
.

.
2. Michael Angelo Batio, el non plus ultra del metall
.

.
I ara sí....
.
Hei!
.
Ja feia molt de temps que no publicava res, i no precíssament perque estiguera ahí parat, sense fer coses... al contrari, puc dir que m'ha passat quasi de tot últimament, i tinc prou notícies que publicar en La Caseta.
.
Abans que res, vull cridar als quatre vents que JA TINC EL PUTO PRESONUS DELS COLLONS!!!; la targeta de só que vaig comprar per eBay a una tenda de ianquilàndia i que m'ha fet parir amb tal de que m'arribara a València [su paquete está retenido en la aduana de Madrid com a nick de msn no era per altra cosa, malpensants!].
.
El Presonus és brutal i, de moment, ja està treballant per a treure endavant els primers temes de Freedslave, un grup de New Metal que té una pegada prou canyera.
.
Si tot va bé, també estarà a tope amb The Carminers, que tenen un directe a finals d'este mes en la sala Durango de Meliana (dia 30).
.
Tota la INFO, com sempre, a la seua web.
.
***
.
I, finalment, us deixe amb un vídeo que aúna folkclore, esport i que destila un tufillo raro a no sé qué que no vull averiguar... sí, és de Trinquet, el programa de Punt Dos que me dona el pà de cada dia i els malsons de cada nit.
.
adéu!
.
[el vídeo el possaré la setmana que ve, que no l'he pogut pujar encara a youtube... merda!]