dijous, de setembre 06, 2007

me cague en el 'windowsUE'


Ha caigut la pagina del windowsUE (wUE per a abreviar), per a qui no la coneguen es tracta d'una pagina que oferia una versio desatessa i tunetjada del XP, amb mogudes que eliminades serveis retocats per a que no donen la tabarra com fan de normal, i estalviar-mos el tindre que arreglar-ho a manubrio com fem despres de cada instalacio.


Apart venia amb un escript del mes util que t'instalaba una serie de software del tiro, de manera totalment desatenguda.

En conclusio, tu enxufabes el cd i despres de dir-li on volies instalar-lo te la pirabes a berenar, que despres ja estaba tot montat. Una maravilla.



Ara els pobres d'esperit ploren la perdua d'quest recurs i beatifiquen al seu promotor un tal "Bj", amb frases tals com...


me entere hoy que Bj cerro el sitio, millones de gracias a este gran personaje por WinUE, y creo que una mente como esa no se queda en paz por mucho tiempo. Esperando nuevas noticias de Bj se despide un gran admirador.
PD: me da la impresion de que microsoft lo debe de haber webiao.


sabemos de las presiones de los software propietarios para que una herramienta tan magnifica dejara de ser usada , pido a todos que colgemos la ultima versiona de windows ue en emule o lphant , hagamos como un tributo porque BJ hizo lo imposible por mantenerlo , no nos llenemos la boca solamente despotricando contra windows , demostremos con hechos .


o busqueu "windowsUE" al google per voreu vosaltres mateixa.

El que em fica mosca, el que em toca els ous, es que en aquesta pagina o al cd, o inclus als comentaris de les planyideres virtuals no consegueisc recordar ninguna alusio al "Nlite", tan sols fan referencia al tal "Bj" o millor dit "K-rota".

I es que a un arxiu del wUE si que hi ha referencia al nlite, software que serveix, adivineu per a que...

efectivament!!!

per a tunetjar i desatendre instalacions del windows, concretament per a personalitzar-te-les si vols (es una manera d'integrar drivers SATA al cd del XP)



arribats a aquest punt, puc dir sense rubor que defeque al windowsUE.
i que hi ha que tindre morro per tirar-se les flors d'un altre.

mort al wUE (i sus planyideras) i viva el nLite

http://www.nliteos.com/

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com funciona el Nlite este?

el puc usar una vegada instal·lat windows? o deu usar-se durant la instal·lació.

Miguel ha dit...

canalla!!!


contestam al messenger i t'ho explique guachi!!


de fet el que tens que fer es volcar una copia d'un cd de windows al computer i comences a treballar sobre ell.

Anònim ha dit...

No, en realitat el que passe es que amb el nLite pots "personalitzar" la instal·lació del güindous, pero, pero, pero... no pots aconseguir una llicència o ID d'instal·lació, el Office, el Nero, el etc etc etc ... gratis!!! I aquest es el problemot :-) Y admés es clar que pel tó de la gent molts en això de l'informàtica van molt verds.

I mira que tot això dels cracks d'activació, els serials etc. té una sol·lució ben fàcil... Peró es clar... tot sigui per no treballar, no llegir manuals, ni guies ni espabilarse un poc...