dimarts, d’abril 11, 2006

Ara no serà només la llengua...

Invoque una frase de Historia de Ricky per a recordar-vos que el blog és una tasca comuna que hem de fer entre tots. Es vam comprometre a publicar coses, per estúpides que foren, sempre que ens portaren records dels dies que vam passar voluntàriament reclossos en La Caseta, practicant una espècie de quarentena social explicable únicament per la nostra natural tendència a l'ostracisme i lluny de qualsevol afany elitista perque -com diu Robe a una de les seus lletres- no ens agrada estar ficats a un puré, ens agrada el nostre sabor.

I tant és així que hem obert el puto blog per a barrejar, encara que siga una miqueta, els diferents sabors dels nostres records -siguen dolços o amargs- i de les nostres personalitats.

Però per a cuinar aquest delicat putxero digital tots deguem aportar una part insubsitituïble dels ingredients. I no estaria malament que cadascú tirara més a sovint a esta l'olla express una pastilleta d'Avecrem en forma de post...

Perque si deixem que el cuiner faça el dinar i, a més, pare la taula mentre esperem al sofà, després no tindrem dret a queixar-se si ens pareix que el menjar està salat.

En altres paraules:

¡¡¡¡PUBLIQUEU MÉS COSES, ENCARA QUE SIGUEN ESTÚPIDESSES!!!!

1 comentari:

Damien ha dit...

En altres paraules:


¡¡¡¡PUBLIQUEU MÉS COSES, ENCARA QUE SIGUEN ESTÚPIDESSES!!!!
---------------
Sisi, feu com faig jo xD