dijous, d’agost 10, 2006

Açò és altra cosa...

Com podeu vore La Caseta ha crescut. Després de mig any, ja li feien falta uns retocs, ja; i una xicoteta reforma que, com sempre, ha vingut acompanyada d'una lleugera ampliació. Com podeu vore, s'han traduït totes les coses que s'han pogut (falta el puto "Contributors", que no se de d'on es pot editar...) però, de totes maneres, si trobeu alguna coseta per traduïr, digueu-ho i se canviarà ràpidament.
.
Fixeu-vos que en la barra de la dreta hi ha una extensa llista d'enllaços (que anirà creixent poc a poc) a altres webs amigues i llocs curiosos de la xarxa. Si trobeu a faltar algun enllaç important, digau-ho també i s'afegirà immediatament.
.
I, molt important, més avall (a la dreta) teniu un tag board, un xat en temps real que podeu fer servir per a publicar ràpidament comentaris curts, o simplement per a conversar quan trobeu a algú connectat.
.
Així que ja sabeu, feu una ullada a la nova Caseta i deixeu un comentari amb propostes per a noves millores que, una vegada ampastrats, tant se val.

4 comentaris:

Paranys_R_Us ha dit...

Gentola, mireu quina pàgina he trobat.... se'm fa la boca aigua d'allò que podem escriure allí, a vosaltres no?
http://valenciclopedia.wikia.com/wiki/Portada

Armando Zaragoza ha dit...

El cas és que ja la coneixia, però no la recordava. Ara li fique un link fixe perque de veres que es curiosa.

Per cert, has vist que més avall hi ha una guia de conversa valencià-anglés???

Paranys_R_Us ha dit...

Pozí, i trobe que cal alguna frase com "To shit down the leg" que vindria a ser "Cagar-se les garres(garretes) avall" Avore si un dia trobe un blog on posaven nosequantes frases típiques i tòpiques de pelis amb les quals es podria fer un dialeg bastant millor que els que hi han per exemple a Silent Hill (VAJA MERDA DE PELI)

Paranys_R_Us ha dit...

Ahí va l'enllaç, nosaltres (La Plana fa olor) estem (estavem, que ara el projecte està arraconat) subtitulant la peli Amadeus i voliem tirar ma d'algunes d'aquestes frases per a adaptar-la al nostre gust.

http://www.deuvosguard.com/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=4