dimecres, d’octubre 18, 2006

Me peta la polla

Hola, gentola!

Avui he decidit investigar un poquet en una qüestió que per a nosaltres, amb el temps, ha deixat de tindre importància, però que sempre causa estupor entre la gent que s'apropa al nostre entorn. Més d'una vegada us haureu vist en la següent situació:

- Hola, te presente al meu colega Antulio.
- Ah! Hola, Julio.
- No, Julio, no. Antulio.
- Ah!... An-tu-lio... eso de donde sale? es, como una mezcla de Antonio y Julio?
- No. És el seu nom. És així: An-tu-lio.
- Aaah.....


ANTULIO!!! ixe gran nom!!! Nosaltres creguem que és l'únic, que és el nostre, i que no ens el poden canviar o llevar, però no. Hi ha més. Ho he vist al'Internet este....

http://www.google.es/search?hl=es&q=antulio&meta=

****

Entre els enllaços de la pàgina de la Fraternitat Cristiana Universal trobem la figura sobrenatural d'"Antulio, el Profeta Santo", un autèntic taquígraf de l'Apocalípsis venerat per diferent sectes d'Amèrica Llatina.

El món de l'art també compta amb "Antulio Madureira", un polifacètic artista que se pareix al malo de Conan i fa tapping amb 5 slides en la mà (foto esquerra); i fixeu-vos també en la foto de la dreta en la que apareix serrant un piano.

I després està el puto bisbe titular de la localitat d'Ucres, a Puerto Rico, "Antulio Parrilla Bonilla", un revolucionari amb sotana que crida frases com "Donde el despotismo es ley, la revolución es orden" a milers de manifestants en les seves gires per Amèrica Llatina. El tio es passa la vida condemnant el colonialisme militar iànqui que s'estèn pels empobrits països de l'Amèrica meridional i ha tingut la premonició d'una guerra civil al seu país.... què vista senyors! qui ho diria, una guerra civil a una república llatinoamericana!! li ho deu haver xivat el Profeta Antulio...

Fins i tot a blogger hi ha excés d'Antulios. http://antulio.blogspot.com/ és la pàgina personal d'un friky mexicà (perquè tot acava arribant als mateixos llocs) que es dedica a amargar a la penya amb les seues històries íntimes que no interesen a ningú.

****

Bó. Açò és tot. És que no trobava res seriós de que parlar... espere, Antulio, que no te molestes per esta investigació, que és sobretot innocent i benintencionada.

I tinc que reconèixer que el que més m'ha impressionat és el profeta...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jeje...doncs hi han més Antulis dels q pensava, en qualsevol cas per a ma mare ell sempre serà Odbulio.....tampoc no sona mal

Salut

Anònim ha dit...

pues el del blog, la foto se pareix a salva,tio.

Salva ha dit...

Això, de que s'assembla a mi és conya, no? (o això o fa segles que no em veus, cabró d'anònim). Jo diria que li té un aire al Chapulín Colorado. Mira que és lleig.

Armando Zaragoza ha dit...

A vore que direm del Chapulín (Roberto Bolaños alias Chespirito). Un respecte als comediants de la tele. Se pareix a mil persones, doncs és un jevi standard. Ixe anònim no té ni puta idea.

Anònim ha dit...

Més tela sobre el mateix: Antulio's en Youtube...

CLUB de fans de ANTULIO

http://www.youtube.com/watch?v=yMUSd8N3I-M


Antulio La Vieja (?)

http://www.youtube.com/watch?v=-J-KOE2Ty-A

*******

I encara estàn per comentar els gags d'Autoindefinits amb el personatge "Antulio", inspirat en el nostre Antulio, l'autèntic (açò no és broma, que existeix!)