divendres, d’octubre 20, 2006

A portsmouth hi han molts maricons, però jo no en soc un

Hey caseters, que ja us moriu de ganes de saber de mi! Aci per ara tot va de puta mare, i a falta de fotos us pose algunes que tenia Edward a la seua càmera. Començant per l'esquerra podeu vore a Julia (una xica de Granada prou "cute" que pot posar-se el genoll al muscle - qui sap que mes pot fer), a continuació us presente a N'Dalo, viu amb mi, es portugués, i jo diria que és l'Armand de Portsmouth, perquè el cabró sempre està fent conyes i partint-se el nabo. El "xinorris" que hi ha junt a mi, es Edward, és de Malasya, i ell podria ser Salva, pq el cabró està tot eixit i sempre està xapat al seu cuarto fent-se pajes i mirant pelis porno. A la foto stem al port de Portsmouth la setmana pasada.

Be.... i aci teniu la cuina de ma casa, després de fer-nos un té, amb N'Dalo a l'esquerra, i al fons Estephan, que es un freak alemà que sempre està parlant de cinema i de drum'n'bass. Podeu vore uns quants objectes a la taula q us sonaran familiars, com un pot de lizipaina que em vaig dur de Spanya (de fet l'Estephan estava fotut i apareix jincant-se una pasti), i el kit del fumador anglés (tabac de liar, paper i filter "tips").

I aixo es tot per ara mamons, que me pire a una "traffic-light party"(Si estas lliure has de dur una senyal verda, si no ho saps groga, i roig és no disponible). Intentaré obrir un fotolog promte i pujar fotuquis diariament!!.

Un abraç darlings!! kisses!!

6 comentaris:

Salva ha dit...

Això de que no n'eres un... Proves, volem proves! De moment només veig una xicona en les teues fotos. Espere que, per a quan vaja, hages publicat una foto amb moltes moltes dones.

M'alegre que estigues bé i sent no haver comentat abans, ha sigut una setmana estressant (i esta nit me'n vaig a Granada!!). Cuida't cabró que et vull fet un home per a quan tornes!

Anònim ha dit...

Això, això!! Volem les proves de la virilitat. Penja un video a Youtube!!!

:b

*****

El que tens que fer és estudiar i ser persona. Ser bon xiquet. I ensenyar-li als teus colegues la pàgina de "The Last Dance" que, per cert, necessita un traductor a l'anglès...

Anònim ha dit...

Ei que pasa, gente!

Apoyo la moción de Salva, o nos mandas condones usados por correo o más fotos de mujeres, si no NO TE CREEMOS.

Aun asi me alegro enormemente de que estés bien, solo te falta conseguir que los anglesos te la coman de canto.

Alé, dejemos de decir gilipolleces. Cuídate Jose, la universitat te echa de menos (sobretodo las hembras) (?)

...y a los de Silla, le esperamos en la siguiente party.

Anònim ha dit...

sois todos unos fenomenos

Anònim ha dit...

"Cuídate Jose, la universitat te echa de menos (sobretodo las hembras) (?)"


Ese interrogante lo dice todo... Reinona, no te lo crees ni tu, jakjakjak

Anònim ha dit...

Jo sóc maricon, M'hi trobaria bé allà