divendres, de maig 04, 2007

Arruixa, que plou!



.

Difícil -i inevitablement poc objectiu- resulta organitzar un relat retrospectiu del cap de setmana passat entre colegues al recer de les lones Quechua i vestits de capitán Pescanova, de concert en concert i de cubalitro en cubalitro per allà per Benicàssim, on Cristo perdé els porros.
.
No vaig a començar a contar-ho tot, com faria un blogger qualsevol... jo només vull compartir els moments que recorde més graciosos:
.
.
1. Luigi (company sevillà de parcela) "- Yo a este jamón le hago unos agujeros y me hago una armónica..." ; jo: "- O un violín" ; Luigi "- Me monto una filarmónica de jamones... que si tocara con Metallica el disco se llamaría J&M".
.
2. Gent d'Oliva bebent cubates en la carpa, mentre fora plou: "- Xé, d'on sou?!" ; "- d'Oliva!" ; "- I en Oliva qui hi ha que és el més gran?!" ; "- No se..." ; "- Xé! Waldo!" ; "- El de la pilota?!" ; "- Sí!" ; "- i està per ací????!!!!". // (sí home... jo crec que el vaig vore tirant-se de l'escenari de Muguruza, no te 'jode'!?).
.
3. Entrant a una tenda plena de desconeguts (fora està ploguent a taco...) "- Hola, qué tal?" (i me lleve els pantalons mullats) ; entra Andreu... "- Hola, qué tal?" (i se queda en gayumbos). Como Pedro por su casa, vamos.
.
4. "- Alguien tiene tabacooooo?????!!!!!!!" (crit que s'escoltava cada mitja hora en el camping). Altre, més inconfessable deia: "- Quiero vxlcaaaaaaaar!!!!"
.
5. Marta (la punk de Castelló, tot després de presenciar una 'turboxela'...) "- Tienes méechencher???".
.
6. La conversa amb Jose i Andrés (madrilenys) 15 minuts a través de la tenda sense vore's les cares... com en confianza ciega, pero amb catiúsques en lloc de tanga: "- Mucho moco, primo??" ; "Si me traes un tabaco para un hierbas, te invito a birra, primo". I així fou.
.
7. La conversa amb Ana, una asturiana GUAPÍSSIMAA!!!! (que ja no tornaré a vore... xé!).
.
8. El fatal silogisme: "Si A és B i B és C, A és C... per tant si Los Suaves somos Todos y Hacienda somos Todos: Los Suaves son Hacienda..."
.
9. Trobades inesperades: el camata del Bar Campanar; Arkaitz abandonat en un bareto per Gabi -altre que tal- i Vanessa, del Mitjanit.
.
10. La conversa amb l'inefable i ubicu 'Huevo'... "- Eres 'el arreglista'..." - (sí, d'acord Huevo, però... "- L'haca beu????").
.
*********
.
I n'afegiria mil més, però preferisc que me conteu les vostres...
.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Brutal tio, brutal.

Lamento haberme perdido tal Magno Acontecimiento Diluviano. Espero que en el futuro haya nuevas oportunidades de desparramar..

Saludos!

Anònim ha dit...

las habrá, no lo dudes... el AntiFIB es la que veo más cercana.

Anònim ha dit...

hola, hola! aquest es el primer comentari caseter que faig. :p

jajaja que bó ho vas passar Armand!!
jo també estava per allí, fa un rato que m'he acabat de secar.. jejeje
pero la festota la varem fer fins que l'encalà no es podia aguantar. El pitjor una vegada haviem decidit rendir-mos va ser la travesia (o hauria de dir creuer) cap a la furgo, arrrrg no m'havia entrat l'aigua dins les botes fins aquest moment, pareixia tot un arrosal.

Per cert jo també soc d'Oliva, com es pot comprobar al mapamundi, i per a mi el que mes goig hem fa, apart de la marjal compartit en Pegolandia, es el centre ecunemic abandonat que poseim jajajaja!m'encanta.
i que no siga per menospreciar la figura de Waldo, que es un tio de p.m.

ah! lo de 'si Los Suaves somos Todos y Hacienda somos Todos: Los Suaves son Hacienda...' m'ho pose al msm pero ja!! bonissim!!, que ja toca canviar el de CCCP= CuCurruCucu Paloma.

auuuuu rampant.

Armando Zaragoza ha dit...

Quina alegria, que ja la gent se solta la melena i escriu a La Caseta!

Això és lo que toca!

****

Doncs sí, va ser gran este Viña, jo esperava passar-ho bé, però es van superar totes les expectatives.

(Juliàn, al AntiFIB te vienes o te secuestramos!!) :)

-----

Ei! i a Waldo jo el respecte a sako!! però, no consideres que Vilare -el seu company- és un gran incomprés?? XD

renegades of funk --> mártires del rock --> secundaris del raspall

quina tragèdia!!

Anònim ha dit...

¿alguna queja por tener que quitarte los pantalones y/o gayumbos para entrar en nuestra tienda?
yo me lo pasé de puta madre,y lo de la lluvia....bueno,no fue tan dramático.
ya estoy deseando que llegue el FIB.
nos vemos pronto!!
besos a tod@s

Armando Zaragoza ha dit...

Carola, lo mejor fue lo de quitarse los gayumbos! jaja.. esa era una de las razones por las que se va uno a un festival.

De hecho al AntiFIB voy a ir directamente sin gayumbos... sin gayumbos y con una piscina hinchable.