dimecres, d’agost 01, 2007

The Carminers - Live in Sedaví

Hui mateix el departament de recerca de vida extraterrestre de la NASA ha interceptat aquest missatge xifrat que, una vegada desxifrat (l'han ficat a remulla en cassalla per a esbrinar el missatge ocult) diu el següent:

.
«Hola a tots i a totes! El proper dissabte dia 4, a les 23:00 , en el 'Paberse matao' de Sedaví (a una pedrà de València, ara no teniu excusa!) hi ha concert de The Carminers.
.
Alguns encara no haveu vingut a veure'ns a cap dels diversos concerts que hem fet des de maig (ja siga per no haver pogut o per lo que siga!), així que aprofite per a fer un poc de publi d'aquest concert, que és un poc especial per diversos motius, i va a ser un event increible.
.
La entrada a la sala són 3€ , pa que no s'arruine ningú (ni tampoc se fem milionaris nosaltres). Serà, com ja he dit, a les onze de la nit en el 'Paberse Matao' (baix teniu un enllaç per a arribar guai... és mooolt fàcil i hi ha estacionament de sobra per la zona).
.
Abans de The Carmines tocaràn teloners, un grup que es diu RoseBad (fan hard rock amb un poquet de heavy, no els conec, però es parla bé d'ells ). El concert molarà moltíssim, tenim equip tècnic nou, instruments nous, cançons noves i unes ganes increibles de fer el burro i fer-vos fer el burro. Qui ens ha vist recentment pot confirmar que la cosa dels Carminers tira i no deixa indiferent a ningú: "nuestros clientes nos avalan!!" :)
.
...si ja casi no bevem alcohol abans de tocar, que pujem a l'escenari quasi sobris i tot pa' fer-ho bé!! pa' que veas...
.
En fi, que espere que vingau i que després del concert ens fem les birres i els cubates corresponents.
.
I ací teniu la manera d'arrivar al garito.
.
Això és tot.
.
Tota la INFO sobre el grup i els concerts la trobareu a la nostra web i podeu escoltar els temes al nostre myspace.
.
Espere vorevos ahí aquest dissabte, els que puguéu o vos faça gràcia vindre!
.
Besots i abraçades!!»

Keyboards and Mechanic of the Starship: Xavier Mercury (The Keys)

2 comentaris:

NEcia ha dit...

ey Armand, com va tot?
jajaja, yo y mi intento por emitir algunas palabras en valenciano, bueno. ¿què dice el veranito, lo vas disfrutando o padeciendo? Aquí en puebla ya ves que la cosa va seca y nada de vacaciones, pero el proximo verano me lanzo para la penìnsula. hace rato pasè por una libreria en el df y que me encuentro un libro nuevo de sanchez biosca, jo como me persigue valencia. besets.

Anònim ha dit...

Ese hombre es el terror....

...óyeme, ya prepararemos algo para cuando vengas acá, no?

:)

besets!