dimarts, de desembre 04, 2007

La poesia es fa imatge en Cos Mortal

.
Ieeépa!!
.
Fa unes setmanes els amics Antoni Sendra i Carles Chiner [no són els de la foto!] -del power trio Home Fòssil- han finalitzat la gravació del seu primer llargmetratge: «Cos Mortal» una pel·lícula ambientada en la València contemporània i inspirada en la poesia de Vicent Andrés Estellés.
.
Després de molts mesos de treball finalment han aconseguit, ajudats per un bon grapat de tècnics i gent del sector, enregistrar totes les seqüències del guió que han escrit lliurement a partir del poema «Cos Mortal» del poeta de Burjassot.
.
Si tot va bé el muntatge de la peli estarà finalitzat a principis de l'any vinent (2008) i s'estrenarà en febrer.
.
Personalment crec que, a banda de ser una películ·la íntegrament valenciana (temàtica, financera i professionalment) és una producció molt propera al cinema independent i d'autor, feta per gent que encara no ha complit la trentena... un miracle que mai no havia succeït abans en València.
.
No vull avançar-vos res sobre la trama, però us diré que és una història d'obssessions personals, amors impossibles, tensions familiars, tabús i misteris atàvics, tot açò heu d'imaginar-ho com si ho veièssiu reflexat a un espill retrovisor on es veu la ciutat, sempre canviant.
.
(esta explicació l'he feta aposta, per a picar-vos i que us intereseu en la peli... jeje)
.
Pel que he escoltat, la banda sonora comptarà amb la col·laboració de Miquel Gil, però aquesta és una dada que no se si estic autoritzat a publicar, així que no m'ho tireu en cara després.
.
Altra raó per a anara veure-la als cinemes és que isc jo... si no es descarta el plànol a la sala de muntatge, és clar. XD
.
Doncs això, que en febrer us vull veure als cinemes comprant l'entrada d'este peliculón, que ens han promés que no serà una basura de tv-movie com les que es fan cada any a València: açò és cinema de veres, i en valencià!.
.
***********
més INFO:
.
- Cos Mortal: poema i pel·lícula
.
-
Fotografies del rodatge

3 comentaris:

Anònim ha dit...

t'augure un futur revelador com a figurant de luxe. a banda de tindre un físic terriblement atractiu i un membre descomunal, la teua manera de fumar i torcar-te la cara és magnètica. les xicones embogiran sense mesura

Anònim ha dit...

està ja al e-mule?

Armando Zaragoza ha dit...

tot està al emule: composes un tema original, el còpies en un CD i el tires pel balcó i abans de que el CD toque terra, EL TEMA JA ESTÀ EN EMULE.

...o en Ares.

(què punxa eres!) :b