dijous, de febrer 15, 2007

Festival «BARREJAT 2007» a Moncada

Caseters, heu de saber que enguany es celebrarà a Moncada la primera edició del «Festival Barrejat» que inclourà espectacles de música, teatre, cinema, curtmetratges, documentals, exposicions, còmic i moltes més mogudes.


Entre altres coses, el programa de documentals inclourà la projecció de «R.E.A. - Una Història de Graffiti a València» (real. Toni Sendra, 2006) i potser també «The Last Dance», el documental-homenatge al vell LeClub de La Fonteta en el que hem participat membres de La Caseta.
.
En la secció de cinema i curtmetratge està confirmada la projecció de La Bicicleta (1er Premi Mostra de València 2006) comentada pel seu guionista Martín Román; i també la projeccio de Humildad (2005) un peculiar curtmetratge ultrarrealista guionitzat pel propi Román i realitzat per Iñaki Antuñano.

Tot i que les dates encara estan per concretar, el més segur és que la programació estiga repartida al llarg del proper mes de març.

Tota la informació relativa a este event cultural la podeu cercar al blog oficial:

.
Tots els rumors apunten a que els caps de cartell dels concerts seràn grups de renom a l'escena nacional estigau atents i si voleu més informació, visiteu a diari el blog del festival.

JA TENIM ALTRA BONA EXCUSA PER A FER UNA BONA FESTA!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

i no anirà manu chao?

Armando Zaragoza ha dit...

Diuen que anirà a vore "The Last Dance" i "REA - Una Història de Graffiti a València" i després se n'anirà.

barrejat ha dit...

hola caseters, en primer lloc, gràcies a armando per la promoció, en segon lloc convidar-vos a tots a vindre al festival, hi ha novetats al blog i espere que el dilluns puga estar la programació tancada,

ens veiem prompte!