diumenge, de febrer 11, 2007

Mãemeua!

L'altre dia parlavem Brok i jo de fer el vídeo d'un súperheroi agrícola, un camperol mutat per les radiacions d'un meteorit caigut en les seues fanecaes: Astro Llauro. Este súperhome no té mans, té una corbella i una aixà que li ixen de les mànigues del blussó i una "motxila de polvorissar" pegada a l'esquena que li serveix per a volar en plan jet-pack.

Forçat a lluitar amb els mutants que, com ell, han patit les radiacions del meteorit, Astro Llauro s'enfrontava a verdolagues gegants, a una enorme mosca de la fruita i finalment a un descomunal minador dels cítrics. Varem pensar també que, durant la lluita, esgotat i a punt de palmar-la, Astro Llauro podia treure's una dolçaina de la faixa i cridar als seus súper amics: Randella Man i Llepó Man, als que se'ls apareixeria en forma d'holograma que ix d'un cabàs especial: el "cabàs dimensional", que també serveix per a teletransportar-se d'un lloc a un altre.

Aleshores, i al crit de "Menja molt, caga fort i no tingues por a la mort!", els tres súperherois unirien els seus súperpoders per a acabar amb l'enorme minador, que estava a punt de tombar un campanar, per exemple.

Estava convençut de que era una idea completament boja quan em vaig trobar amb el fenòmen de...



Podeu saber de què collons va açò seguint aquest enllaç:


*******

Mãemeua! és un desgavell en forma de programa de televisió que s'emeté per la televisió local de Sueca entre octubre de 2005 i juny de 2006. És com un Monty Phyton Flying Circus però canviant els exteriors britànics per les marjals de l'Albufera valenciana, per a que es feu una idea.

En total es van produir vuit capítols -més un primer programa pilot- cadascún amb una duració aproximada de 25 minuts i cada episodi comptava amb aparicions estelars com, per exemple, els Benissants de la Pedra (AKA: Abdó i Senent, als que des de La Caseta Virtual se'ls dedicà una Copleta Arromangada); Sant Joan Fuster -que arriba a entrevistar-se ni més ni menys que amb el color blau de la senyera-; els Blaus Brothers -els germans blavers-; o fins i tot -els meus favorits- els Transfemers, versió cutre i ominosa dels mítics Transformers. No de bades ells foren els creadors de Llepó Man.

*****

NOVETAT: El 25 de gener d'enguany (2007) es s'emeté per Telesueca un nou episodi de Mãemeua!! amb el títol "Per câ bugâ perguem un llançol".

*****

A continuació, i de la mà de Produccions La Pallofa, us convide a veure el primer programa de Mãemeua!, que porta com a títol "Les Tirães "...