dimecres, de febrer 14, 2007

R.E.A - Una Història de Graffiti a València

El proper dia 1 de març, l'amic Toni Sendra estrenarà el seu documental 100% independent sobre els pioners del graffiti a la ciutat de València. El lloc serà Bigornia (Barri del Carme) i l'hora encara està per confirmar, així que estigau atents.

El treball, acabat després de 5 messos de feina intensa, es presenta amb el nom de «R.E.A. - Una Història de Graffiti a València» i té una durada aproximada de 50 minuts en els que es barreja la realitat de les entrevistes amb seqüències de ficció.

En paraules del propi autor: "Es tracta d'un recorregut cronològic per la història del graffiti en esta ciutat. De la veu d'alguns dels escriptors més coneguts de l'època coneixerem com es gestà el moviment, quins van ser els seus protagonistes, les tècniques que utilitzaven, els llocs on pintaven, etc... es tracta, doncs, d'un homenatge als pioners del graffiti a la ciutat de València."
.

.

Podeu trobar tota la informació sobre «R.E.A. - Una Història de Graffiti a València» -i també algún fragment, així com fotogrames del documental- a la següent adreça:

www.graffitivalencia.blogspot.com

.
********
.
I recordeu que al dia següent, divendres dia 2, Toni tocarà en directe amb la seua banda «Home Fòssil» al Dub Club.
.
Teniu tota la informació en l'entrada d'ací baix...
.
NO FALTEU A CAP DE LES DUES CITES!!