dijous, de març 22, 2007

Cloenda Barrejat 2007 (Moncada)


El proper dissabte 31 es celebrarà la cloenda de la 1ª edició del festival Barrejat a Moncada.

Tot i que la recta final del festival ve carregada d'actes interessants, vull destacar-ne alguns que podem aprofitar per a fer una excursió a l'Horta Nord.
.
D'ací a dos dissabtes es projectarà el documental "REA - Una història de graffiti a València" una producció absolutament independent ideada, realitzada, guionitzada i montada per l'amic Toni Sendra, qui la va presentar al públic fa unes setmanes amb molt bona acollida. Els que no vareu poder vindre a l'estrena, ara teniu una nova oportunitat per a conèixer com es gestaren els inicis del graffiti a la ciutat de València, de la mà dels pioners i protagonistes d'una època que ja és història.

Més INFO sobre REA en...
.
.
i a l'arxiu de La Caseta.

El mateix dia 31, a les 22.00 de la nit a la Plaça de Sant Jaume hi ha programat un concert gratuit de Ojos de Brujo, referents de primera línea del flamenc-fussió internacional. Serà un gran event, ja que és de bades i la banda atreu a molta gent, s'ho podem passar guai fent un... ampollot (cast. botellón).

El dijous 19 d'abril a les 23.00 en el café-teatre Antull, si arribem amb temps -perquè se sol petar- podrem veure a Carlitos, el anti-guitarrista destroyer, que ens porta des de Barcelona el seu darrer espectacle de covers clàssiques titulat "Diversiones Originales".

La resta d'actes (fotografia, curtmetratges, teatre, pintura i demés coses) la podeu trobar al blog del festival:

FESTIVAL BARREJAT 2007



Ojos de Brujo - Todo Tiende

1 comentari:

jose molins ha dit...

nos van a dar pa'l pelo com ploga!!