diumenge, de juliol 01, 2007

Descontrol (títol críptic)

.
Us comunique un parell d'enllaços d'interés que m'han recomanat esta setmana:
.
Zatto és una web que ens dona accés a uns poquets canals de televisió en streaming. Només cal registrar-se (és gratuït) i instalar el reproductor.
.
Sin la mula és altra web que ens dona accés a diferents pelis i series en format de descàrrega directa (molt més ràpid que altres sistemes de transferencia) i que a banda ens ofereix la possibilitat de visualitzar els arxius en un reproductor incrustat en la web, sense que calga baixar-los al disc dur.
.
I, donat que ve l'estiu, us recomane que ateneu als savis consells del Tio Fredo i que us prepareu per a cuinar una bona paella amb les amistats! :)
.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Senyors caseters, ja que sembla que us ho vareu passar d'allò mes bé al viñarock de Benicàssim, no us abellirira vindre a l'aplec dels ports?

Enguany es torna a fer, i toca fer-lo a Cinctorres, la data? Cóm sempre l'últim cap de setmana de Juliol (enguany serà els 27/28/29 de Juliol) i si voleu pegar una fullejada a que hòsties se monta per allà dalt visiteu la pàgina oficial de l'aplec amb tota l'info necessària http://www.peset.com/aplecdelsports/

La Plana fa Olor quasi al complet estarà allà fent el "berri" vingau i us riureu, ja que és tot de bades...

Armando Zaragoza ha dit...

un segon.

anem al "Torico" de Terol a reflexionar sobre l'asunt i prendre una decissió.

de totes maneres, en breu farem propaganda de l'event!

:)