dissabte, de juliol 21, 2007

Mites a peseta

Estem en temporada de rebaixes, i enguany pareix que estes afecten a tots els àmbits de la vida. Tot està barat, tot és accesible, tot és gratis... per exemple, feu una ullada a aquesta selecció de MITES que La Caseta Virtual us ofereix per a omplir les hores mortes de l'estiuet que comença.
.
1. Teories del só (Sound Theories) és el darrer disc de Steve Vai, un doble cd registrat en Europa en el que el geni indiscutible de la guitarra elèctrica interpreta alguns temes acompanyat per la Netherlands Metropole Orchestra. És una bona descàrrega per a consolar als qui no puguerem anar a vore a Satriani fa unes setmanes. El disc no està malament, però ja no està al nivell de anteriors èpoques. En la meua opinió, este va ser el darrer gran tema del mestre:
.
Whispering a prayer (London, 2001)

.

.
2. Grandes. Ai!, qui ho diria... però així és. Si entreu a Sinlamula (la pàgina de moda on podeu veure i descarregar pelis gratis -abans de comprar-les, clar...-) trobareu: UNA PARTIDA DE PILOTA !!!! (a escala i corda, per si fora poc)... dediqueu-se una estoneta a delectar-vos amb l'emoció inefable de la mítica final un contra un entre Paco Cabanes el Genovés i Álvaro de Faura (Sagunt, 1995).
.
I ací us obsequie amb una impagable foto de Zé, Paco Cabanes i jo fa unes setmanes, en Sagunt durant la final d'enguany entre José Cabanes (Genovés II) i Álvaro de Faura...
.
.
3. Feixistes libidinosos. Seguint la nostra costum absurda de regalar-nos literatura-basura, Salva m'ha portat des de Barcelona una joia de llibre "El orgasmo del fascismo" (Osvaldo Pagani, 1976), que porta com a subtítol "Los caprichos eróticos de Hitler, Mussolini, Goering y otros muchos jerarcas fascistas en un burdel de lujo"... ahí es ná!. Un apunt dels títols d'alguns capítols: Goering, «el travesti»; «Intercambio» entre Benito y Adolf; La orgía de acero; Orgía SS; Kamasutra fascista... awástame!!!
.

.