diumenge, de març 26, 2006

La importància d'anomenar-se Sengir

Xics, he estat reflexionant... i, com sempre que reflexione, inevitablement m'he ficat trist al recordar aquelles partides de Magic que vam jugar a l'antiga Caseta.

És per això que proposse, en este mateix moment, una gran partida de Magic com les que jugarem en el seu dia, a go-go, amb birres, papes i cacaus, ametlles, pistatxos i fanta de taronja. I de música s'escoltarà Scorpions i Metropolis pt. 2, com en els vells temps!.

Qui estiga interessat, que comence a menjar-li la bola a la resta de sectaris i quedem tots al pis per a celebrar la partida definitiva, fins que isca el Sol i els vampirs de Sengir tinguen que anar-se'n a dormir.

2 comentaris:

Lo_Tronc ha dit...

Jo també m'acabe de posar trist al recordar aquelles partides mítiques en les que 8 ó 9 jugadors es reventaven entre ells segons interessos.....hey pirul!! q sapigues q me peta la poya!!!
jejejeje
Lamentablement no conserve la meua baralla....però m'afegeixc a la teva iniciativa...només per recordar els "vells" temps.

Damien ha dit...

Em sembla bona idea, encara que jo tampoc tinc una baralla de magic i no m'enrecorde de jugar jejeje.
Si vos dona igual, jo conserve (a titul bancari) les antigues cartes de "el señor de los anillos" de el pirul, podem usarles per a unes partidetes (si algu sap jugar)
Tambe podem jugar a "Yu-gi-oh!" tinc una bona col·leccio de estes cartes..