dilluns, de març 27, 2006

Tarros Wide Shut

Un cotxe avança en la foscor per una avinguda d'entrada a la ciutat de València. Dins del cotxe, tres individus vestits amb smoking negre i amb els rostres coberts per sinistres màscares que oculten la seua identitat.

El cotxe avança i, en un moment donat, es deté per a aparcar prop d'un bloc de vivendes. Els tres individus baixen del cotxe i caminen amb un ritme pausat, com si foren els protagonistes d'una escena rodada a càmera lenta. Podem veure les seues tres oscures capes flotant en l'obscuritat dels passadissos que van travessant.

Finalment pareixen arribar al seu destí i es detenen davant la porta nº 4. Criden al timbre i la porta entreoberta deixa veure un rostre, també cobert per una màscara...

- Supose que voldrà la contrasenya. -Diu un dels tres homes-.

- Si és tan amable... -Respón la màscara a l'altra banda de la porta-.

- Fidelio.

- Benviguts. Passen endavant, caballers.

La porta s'obri completament i els tres homes passen a l'interior d'un luxós pis on un consell satànic pareix haver-se reunit amb sinistres propòsits.

Conforme caminen per les diferents dependències del pis (cuina, habitacions, sala d'estar, wàters,...) veuen a diferents gents, sempre amb el rostre cobert per màscares, entregades al plaenter deliri de la marihuana...

********

Ixa, xics, és la imatge que Salva té del repartiment de l'herba... jejeje :)

Espere que no t'enfades, Salva, sé que entendràs que és una broma i que pots confiar en nosaltres sempre.