dilluns, de març 27, 2006

Parla... per a que jo et conega

Últimament Xavi s'està lluïnt. En les seues darreres aparicions pel pis, ens ha deixat un seguit de frases per a la posteritat. Llegiu-les i digau-me si no són ultradefinitòries de Tronco:

Xavi jugant a la consola:

- SI PERD: - És que me ralle...
- SI GUANYA: - És que sou uns paquets...

...i dona'm un pitillo que me dona gossera liar-me'n uno... *

* (ixa és navallà)

- Oh! t'estic pegant pallisses a tot!! (menos a la guitar...)

I és que, com deia Salvador Dalí: «La personalitat és quelcom absolutament impossible d'evitar». Si voleu podeu afegir més frases de Xavi, no cal ni que siguen reals. Jo, per exemple, aporte esta, que perfectament podria ser seua:

- Ara m'has guanyat, has tingut potrilla. Pero si me pille a Blanka amb ratio te revente!!.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mamon!!! La última no era un "vos", me referia només a tu!!!

De totes formes me reaferme en totes les frases( i les q calguen ), perq son veritats com punys.Lo del pitillo es navallada perq només li vaig sablar uno....i jo quan tinc tabac no solc racanejar.

Hey....no m'has dit encara com iniciar un post!!!I deixat escrit la direc del blog al messenger per a q la penya s'anime (i se'n recorde), q per a estar tu i jo parlant ja tenim el messenger.

lo Tronc

Armando Zaragoza ha dit...

Tens que consultar el teu correu i accpetar la invitació. I si així i tot no te funciona, registrat a blogger.com i torna a provar.

Armando Zaragoza ha dit...

Més frases inventades que podrien ser de Xavi:

(jugant al kick Off 3 de Mega Drive)

- Eres un monyas, i si no fora per que no controle el baló, que ho has configurat per a palmar-me, te clavava cinc xuscos.

- Este partit és un "robo".