dimarts, de juliol 18, 2006

Aventures Gràfiques per a tots


He trovat una frikada que tinc q posar-la aci. No sé quants de vosaltres sereu uns fanàtics sense remei com jo de les aventures gràfiques clássiques de LUCAS, Sierra, etc... però si s'aburriu aquest estiu i teniu ganes de sentir la nostalgia en estat pur, baixeu-se aquesta utilitat per a crear aventures : AGS (Adventure Game Studio) http://www.bigbluecup.com/ac.shtml.


Hi han uns frikis que han fet una verssió nova del mitic Indiana Jones, amb els mateixos gràfics que "The Fate of Atlantis". Pegeu-li una ullada aci : http://www.barnettcollege.com/index2.htm

Per últim, informar-vos que existeix una competición mundial, cada mes, de la millor aventura realitzada amb el AGS. Tambe us podeu baixar totes les aventures que ha fet la penya fins ara:
http://www.mags-competition.tk/

Ja sabeu... a currar-se'n una. Jo si trove temps igual m'ho curre també. Per cert Armand... que et pareixeria una aventura basada en una novela de Poncela? et deixe a tu fer l'adaptació!

2 comentaris:

Armando Zaragoza ha dit...

clar que sí...

a mi me sobra el temps per a fer ixes coses tan senzilles. i a més estic dotat d'una genialitat innata per a la transcodificació. De Poncela a un videojoc... dos vesprades, com a molt.

El que tenim que fer es el`puto flash kombat amb els nostres caretos!!!

Damien ha dit...

Hmmm interessant, podriem fer un larry amb membres de la caseta.