dimarts, de juliol 04, 2006

Equilibrismes en la xarxa


Ací us van unes direccions web que he estat curiosejant últimament.

La primera és una pàgina d'informació sobre blaverisme, ixe fantasma que recorre la nostra terra i que ens ha condemnat a l'ostracisme i l'anorèxia mental. Ahí teniu història i informació d'actualitat sobre aquest moviment, els integrants del qual s'aglutinen més per compartir un quadre clínic patològic similar (imbecilitat irremeiable) que per tenir un sistema raonable d'ideologia i pensaments comuns.

Més info al link següent:

http://www.antiblavers.info/pages/inici.php


Altra cosa interessant que no havia descobert encara són les pàgines de cites (feu el favor de no pensar malament...). Parle de les cites de textos i frases famoses d'autors cèlebres que es veu que en anglès es coneixen amb el nom de quotes, igual que anomenem nosaltres als terminis de pagament. El cas és que la Wikipedia, ixa Biblioteca d'Alexandria moderna, també disposa d'un buscador d'aquest tipus de frases, recurs efectista i de gran utilitat per als pseudointel·lectuals com nosaltres, que sabem quan soltar la cita oportuna per a que tots creguen que conexiem el llibre sencer. Ací us deixe alguns enllaços:

- Cites d'Enrique Jardiel Poncela.

- Cites d'en Woody Allen.

- Cites d'en Groucho Marx.

- Cites d'en Salvador Dalí.

*****************

I un avanç sobre el proper post que publicaré a Basuralia:

C'est un filme surrealiste!!!

2 comentaris:

El_drogas ha dit...

Encara mes freak q babaouo, podries posar un post de "Giraffes on horseback salad"

Armando Zaragoza ha dit...

Buscaré informació sobre ixa bastada que desconeixsia completament. Encara que babaouo té algunes escenes molt memorables i molt còmiques. I és que, en el fons...

...Dalí era un cabró amb moltes ganes de riure's de tot el món.